Zapallitos rellenos II
Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Zapallitos rellenos II. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Zapallitos rellenos II is one of the most favored of current trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. Zapallitos rellenos II is something which I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Zapallitos rellenos II, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Zapallitos rellenos II delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Zapallitos rellenos II is 2 o 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Zapallitos rellenos II using 8 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.
#porunmundomejor. Esta receta está hecha con algunos sobrantes que estaban en la heladera que para no tirarlos los use acá como por ejemplo el puré de zapallo y la acelga. De todas maneras les pongo las cantidades de las mismas por si ustedes quieren repetir la receta. Aclaro que las cantidades que están en la receta les alcanza justo, justo para las 8 mitades de los zapallitos, no sobra nada.
Ingredients and spices that need to be Take to make Zapallitos rellenos II:
- 1 Kg (300 grs) zapallitos verdes grandes (4 unidades)
- 500 grs carne picada
- 300 grs puré de zapallo (calabaza)
- 1 cebolla chica
- 1/2 pimiento rojo y 1/2 pimiento verde
- 100 grs acelga procesada
- C/n muzzarella, o queso mantecoso
- C/n sal y pimienta
Instructions to make to make Zapallitos rellenos II
- Lo primero que vamos a hacer es lavar bien los zapallitos, colocarlos en una olla y hervirlos hasta que estén tiernos (esto significa que un tenedor tiene que entrar con facilidad al pincharlo)
- Mientras se van cocinando nuestros zapallitos vamos picando la cebolla y el pimiento rojo (yo no tenía pimiento verde así que no le puse)
- Como tenía esta acelga que me sobró de una tortilla la procese y reserve. También reserve un poco de puré de zapallo que quedo de otr comida
- En una olla agregamos un poco de aceite, la ponemos al fuego y ponemos a rehogar la cebolla y el pimiento rojo (esta foto se las debo porque mi telefóno te muestra que saco la foto y después no esta cuando la buscas)
- Cuando los vegetales estén listos agregamos la carne, mezclamos bien y dejamos que se cocine.
- Una vez que están listos los zapallitos, los cortamos al medio, le sacamos la pulpa con una cuchara, los ponemos en una fuente boca abajo y los dejamos para que suelten el agua.
- La pulpa que sacamos la ponemos en un colador para que suelte toda el agua y luego la picamos en un plato o la procesamos en una licuadora o procesadora.
- Una vez que se cocino la carne agregamos la acelga, el puré de zapallo y la pulpa del zapallito y salpimentamos a gusto. Mezclamos bien y dejamos cocinar de 5 a 10 minutos.
- Una vez que tenemos el relleno listo, colocamos los zapallitos sobre una asadera aceitada, los llenamos gerenosamente, sobre el relleno agregamos un cubo de mozzarella o queso fresco y llevamos la asadera al horno hasta que se derrita la muzzarella.
- Cuando la muzzarella se derrita ya están listos nuestros zapallitos rellenos
- Servimos en plato y a comer...
As your experience and also confidence expands, you will find that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet to your individual tastes in time. Whether you want to serve a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make simple changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes on schedule. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you don't need to learn them however only if you grasp some basic cooking strategies.
This isn't a full guide to quick and also simple lunch dishes yet its good food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Zapallitos rellenos II. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment