Albóndigas asiático mediterráneas de lubina y boniato en salsa de avellanas
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Albóndigas asiático mediterráneas de lubina y boniato en salsa de avellanas. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas asiático mediterráneas de lubina y boniato en salsa de avellanas is one of the most popular of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes yummy. They're fine and they look fantastic. Albóndigas asiático mediterráneas de lubina y boniato en salsa de avellanas is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas asiático mediterráneas de lubina y boniato en salsa de avellanas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas asiático mediterráneas de lubina y boniato en salsa de avellanas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas asiático mediterráneas de lubina y boniato en salsa de avellanas is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can have Albóndigas asiático mediterráneas de lubina y boniato en salsa de avellanas using 22 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
Sobró un filete de lubina y boniato al horno y los aproveché de esta manera. Para la masa de las albóndigas cogí la receta de albóndigas de garbanzo y tofu de Matthias Hespe (https://youtu.be/8m6pueNNP_kY). La salsa de avellanas es producto de una interpretación libre sobre las albóndigas en salsa de almendras que se hace en Málaga. #glutenfree
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas asiático mediterráneas de lubina y boniato en salsa de avellanas:
- 1 filete lubina horneado y boniato horneado (o lo que se quiera)
- 2 ajos
- 1 c.c raíz de jengibre fresco
- 1/2 c.s de hojas de cilantro
- 1/2 c.s de hojas de albahaca
- 1/2 c.c copos de alga nori
- 1/2 c.s salsa de soja
- 1/2 c.s aceite de sésamo tostado
- 1 c.s de maizena o arrurruz o almidón de tapioca o kuzu (ajustar lo que sea necesario)
- Salsa de avellanas
- 2 ajos
- 1 cebolla pequeña
- Avellanas tostadas
- Caldo de verduras
- 2 c.c mirin o vino blanco la cantidad que se quiera (yo usé mirin)
- 1/4 de c.c de pimienta negra
- 1/4 de c.c de clavo en polvo
- 1/4 de c.c de comino en polvo
- 1 poco nuez moscada
- 1 poco azafrán
- Hojas laurel
- 2 cucharadas salsa de tomate (yo usé puré de tomate, tomate triturado sin agua en lata)
Steps to make to make Albóndigas asiático mediterráneas de lubina y boniato en salsa de avellanas
- Aplastar la lubina y el boniato o lo que se quiera que se vaya a usar hasta formar una masa. Yo usé un aplastador de patatas. Picar el ajo, el jengibre, el cilantro y la albahaca todo junto hasta que quede muy fino. Mezclar todo y añadir el resto de ingredientes. Acabar de mezclar y amasar con la mano. Encontrar la consistencia adecuada.
- Formar bolitas más o menos pequeñas. Al formar las bolas con las manos haciendo círculos tienen que no romperse. Si se rompen poner más maizena. Mi masa ya estaba fría porque la lubina y el boniato estaban en la nevera. Dejar si se quiere las bolitas un rato en la nevera para que sea más fácil freírlas.
- Freír unos 5 min a fuego medio con cuidado al darles vuelta y no dañarlas. Y ponerlas en papel absorbente.
- Para la salsa cortar los ajos en láminas y la cebolla y freírlas en el mismo aceite en el que hicimos las albóndigas. Quitar del aceite antes cualquier trozo de freír las albóndigas que haya quedado. Cuando estén retirar y colocar en un colador para eliminar todo el aceite.
- Ponerlos en una trituradora junto con las avellanas. No triturar demasiado.
- Poner lo triturado en la misma sartén a la quitamos todo el aceite. Añadir las especias, el tomate y el mirin (y un poco de sal si se quiere, tener en cuenta que el caldo de verdura puede llevar sal) se deja que se haga un poco y se le añaden las albóndigas.
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you intend to offer a dish that makes use of less or more active ingredients or is a little basically spicy, you can make easy modifications to achieve this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to fundamental food preparation abilities for novices you don't require to learn them yet just if you understand some straightforward food preparation methods.
This isn't a full guide to quick and very easy lunch recipes however its excellent food for thought. With any luck this will get your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Homemade Albóndigas asiático mediterráneas de lubina y boniato en salsa de avellanas. Thank you very much for reading. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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