Albóndigas de ternera con puré de patatas

Albóndigas de ternera con puré de patatas

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Albóndigas de ternera con puré de patatas. It is one of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas de ternera con puré de patatas is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes yummy. Albóndigas de ternera con puré de patatas is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de ternera con puré de patatas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de ternera con puré de patatas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Albóndigas de ternera con puré de patatas using 14 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.

Quedan muy sabrosas y tiernas y tienen poco que hacer, yo tardo un poco porque a mi los sofritos me gusta hacerlos a fuego muy lento, se tarda más pero el resultado vale la pena y como ya estoy jubilada el tiempo no me falta.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de ternera con puré de patatas:

  1. 400 gr carne picada de ternera
  2. 2 cebollas grandes
  3. 4 dientes ajo
  4. 1 la molla de rebanada de pan
  5. 1 huevo
  6. perejil picado
  7. 1/2 cucharadita ajo picado
  8. 2 hojas laurel
  9. 1/2 vasito vino blanco
  10. 1 vaso caldo
  11. leche
  12. 1 cucharada pan rallado
  13. 2 patatas para hacer el puré
  14. harina para rebozar las albóndigas

Steps to make to make Albóndigas de ternera con puré de patatas

  1. En un bol poner la carne picada,el perejil picado , el ajo picado, el huevo y la molla de pan que hemos empapado de leche pero la escurrimos un poco,mezclamos bien con la mano y cuando este todo bien integrado le añadimos 1 cucharada de pan rallado y volvemos ha amasar
  2. Formamos bolas con ayuda de dos cucharas y las pasamos por harina, en una sarten ponemos aceite y freímos las albóndigas,solo que queden doradas por fuera , las apartamos y reservamos
  3. Pelamos y picamos las cebollas y los dientes de ajo, y lo pochamos en el mismo aceite que hemos hecho las albóndigas. Aquí es donde tardo más tiempo he estado una hora pochando la cebolla , pero queda doradita, entonces le añado 1 cuchara de harina y la sofrío un poco para que pierda el sabor de harina cruda cuando veo que ya esta le pongo el 1/2 vaso de vino lo remuevo y le añado el vaso de caldo las dos hojas de laurel y la albóndigas y a fuego lento lo dejo 20 minutos
  4. Mientras se hace todo esto cuezo las patatas y las paso por el pasa puré o las machaco con el tenedor , nunca con el turmix pues quedan correosas, al puré le he añadido una yema de huevo y 1 cucharada de mantequilla , cuando esta listo lo pongo en una manga pastelera y reservo
  5. Sirvo las albóndigas con un poco de salsa y puré de patatas.

As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have more natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your personal tastes gradually. Whether you want to offer a dish that utilizes fewer or more components or is a little essentially spicy, you can make basic adjustments to accomplish this objective. To put it simply, start making your dishes on schedule. As for standard food preparation skills for newbies you don't need to learn them but just if you grasp some basic food preparation strategies.

This isn't a total guide to quick and easy lunch dishes however its great food for thought. Ideally this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Steps to Make Favorite Albóndigas de ternera con puré de patatas. Thank you very much for reading. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments