Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados
Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They are nice and they look fantastic. Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados using 15 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.
Ingredients and spices that need to be Get to make Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados:
- pechugas de pollo
- nuez moscada
- pimienta
- sal
- huevos
- harina
- habas
- guisantes
- pimientos
- cebolla
- tomates
- pastilla caldo concentrado de verduras
- aceite de oliva virgen extra
- pan rallado
- perejil
Instructions to make to make Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados
- Lavamos el perejil y lo picamos.
- En la picadora metemos las pechugas de pollo troceadas, sal, pimienta, perejil, ralladura de nuez moscada, un par de yemas de huevos y un par de cucharadas de pan rallado, picamos bien y comenzamos a hacer bolas y las vamos colocando en un plato.
- Con una varilla batimos las claras que nos sobraron en un bol.
- Echamos harina en un plato y vamos mojando las albóndigas primero en el bol de claras y después pasamos por la harina y las vamos echando en la sartén con aceite de oliva y las freímos, después las colocamos en una bandeja o un plato y reservamos.
- Pelamos el tomate y lo trituramos en la picadora.
- Pelamos y picamos la cebolla.
- En una sartén con un poco de aceite de oliva echamos las cebollas con un poco de sal y sofreímos, cuando estén listas echamos un par de cucharadas del tomate triturado, le echamos un vaso de vino y esperamos un par de minutos a que se le evapore el alcohol y echamos las albóndigas con una pastilla de caldo concentrado y un vaso de agua y hervimos durante unos 10 minutos y listas.
- Lavamos y quitamos los pedúnculos de los pimientos y cortamos en juliana.
- Pelamos un par de tomates y los cortamos también en juliana o en bastones.
- Desgranamos las habas y los guisantes.
- En una sartén con aceite de oliva echamos los pimientos y los freímos un poco, a continuación echamos el tomate y lo freímos un minuto, echamos el arroz y lo sofreímos también, y echamos las habas y los guisantes junto con una pastilla de caldo y agua y lo cocemos durante 15 minutos y listo.
- En un papel film echamos un huevo con un poco de sal y hacemos una bolsita con un nudo para que no se salga el huevo, así lo hacemos con cada huevo que queramos hacer y echamos en agua caliente y los cocemos 3/5 minutos, sacamos después del film y listos.
- En una fuente lo preparamos con un aro grande de cocina en el que echaremos el arroz dentro, colocamos las albóndigas y los huevos y que cada comensal se sirva la cantidad que guste en su plato.
As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet and also adjust your diet to your personal tastes with time. Whether you intend to offer a dish that uses fewer or even more components or is a little basically spicy, you can make straightforward adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your recipes promptly. When it comes to fundamental food preparation skills for newbies you do not require to learn them yet only if you master some basic cooking strategies.
This isn't a full guide to fast as well as simple lunch recipes but its excellent something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Perfect Arroz con habas, albóndigas y huevos escalfados. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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