Albóndigas caseras

Albóndigas caseras

Hey everyone, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Albóndigas caseras. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas caseras is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes delicious. Albóndigas caseras is something that I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas caseras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas caseras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas caseras using 13 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Es la receta de mi madre de toda la vida. La próxima vez que las haga salgo fotos de todos los pasos.... se me ha olvidado

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas caseras:

  1. 200 gramos ternera de primera
  2. 200 gramos cabecera de lomo sin adobar
  3. 120 gramos jamón serrano o ibérico
  4. 3 huevos
  5. Perejil
  6. 4 dientes ajo
  7. Laures
  8. Pimentón picante
  9. 1/2 cebolla
  10. Harina
  11. Pan rallado
  12. 1 corteza de pan
  13. Vino blaco

Steps to make to make Albóndigas caseras

  1. Picar la carne en la carnicería y que la pasen por la picadura dos veces (el jamón que os lo añadan al final y solo lo piquen una vez). Con estas cantidades salen unas 16 albóndigas
  2. En el bol batir los 3 huevos y lo mezclo con dos ajos muy picados en la picadura y el perejil. Hecho sal y añado la carne picada
  3. Una vez mezclada la carne con el huevo añadir pan rallado para migar la carne y facilitar la realización de las bolas
  4. Con un vaso pequeño (máximo del tamaño de una caña de cerveza) voy haciendo las bolas con un poco de harina en el vaso para que no se peguen. Reservo las albóndigas
  5. En una sartén con dos dedos de aceite frío dos dientes de ajo laminados y una corteza de pan. Una vez tostados los pasó al mortero y trituro
  6. Fríos las albóndigas en ese aceite para sellarlas. Una vez ligeramente doradas las pasó a una cazuela
  7. Cuelo en aceite y frío la cebolla picada, añado una cuchara de harina y un poco de pimentón picante (yo le añado también una guindilla). Cuidado con que no se queme el pimentón. Echo agua en el mortero, lo mezclo en la sartén y lo echo en la cazuela hasta cubrir las albóndigas
  8. Añado un poco de laurel y un buen chorro de vino blanco. Dejó cocer unos 20 minutos a fuego medio. Ajusto la sal
  9. Si la salsa queda muy líquida puedes espesarla en un bol mezclado un poco con un poco de harina
  10. Puedes acompañar con patatas fritas, ensalada de lechuga.....

As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have more all-natural control over your diet plan and adjust your diet plan to your individual tastes over time. Whether you want to offer a dish that uses less or more active ingredients or is a bit basically hot, you can make easy changes to accomplish this goal. In other words, start making your recipes on schedule. As for basic food preparation abilities for newbies you do not need to learn them however only if you master some basic food preparation techniques.

This isn't a full overview to quick as well as easy lunch recipes yet its excellent food for thought. Hopefully this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food How to Make Quick Albóndigas caseras. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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